Kontakta oss

Ventilationsaggregat

Enstream kan förse er med nya ventilationsaggregat som blir ett lyft både för fastighetsägaren och de boende. Vi analyserar er fastighet och föreslår en skräddarsydd lösning. Med moderna ventilationsaggregat anpassade till er unika situation får ni bättre luft och inomhusklimat samtidigt som ni sänker era driftskostnader.
Kontakta Enstream
Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!  Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy . Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google privacy policy och Terms of Service tillämpas.

  Så uppnår ni bättre inomhusklimat och lägre energikostnader

  Från och tilluftsventilation med återvinning (FTX-system)

  Många fastigheter med från och tilluftsventilation med återvinning (FTX) har idag aggregat som installerades när fastigheten byggdes. Dessa är i många fall över 30 år gamla och bör därför bytas av underhållsskäl. I tillägg till detta är ofta återvinningen på dessa låg, ca 50% medan nya moderna aggregat återvinner upp till 85% av värmen. Har ni från- och tilluft utan återvinning kan en installation av moderna FTX-aggregat ge en mycket bra besparing.

  Gratis genomgång av er fastighet

  Hur mycket kan ni spara med
  nya ventilationsaggregat?

  30 lägenheter: Ca 100 000:- per år
  60 lägenheter: Ca 200 000:- per år
  90 lägenheter: Ca 300 000:- per år
  *Beroende på skicket på era nuvarande aggregat

  Central placering av ventilationsaggregaten

  Moderna FTX aggregat ger alla lägenheter och lokaler optimal ventilation. Den centrala placeringen av aggregaten medför att byte till nya aggregat går snabbt och är kostnadseffektivt att utföra utan att boende och hyresgäster behöver störas i sina lägenheter och lokaler.

  Hur går en installation till?

  Enstream hjälper er hela vägen – från analys och förslag på lösningar till genomförande och drift.

  Vi tar hand om hela installationen av era nya ventilationsaggregat. Vi beräknar, projekterar.
  projektleder, river, bygger, installerar och lämnar sedan över en komplett färdig driftsatt anläggning.

  I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare. Varje vecka får ni en sammanfattning med vad som har genomförts så att ni hela tiden är informerade om vad som händer i projektet.

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

  Kontakta oss