Kontakta oss

Laddstolpar & laddboxar

Enstream förser stora och små fastighetsägare med effektiva och pålitliga laddlösningar. Våra erfarna ingenjörer utgår från era behov och presenterar laddstolpar som är lika ideala för er idag som under kommande år. Antalet elbilar ökar snabbt och vi tillhandahåller laddlösningar som är flexibla och enkla att bygga ut.
Gratis genomgång av er situation
Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!  Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy . Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google privacy policy och Terms of Service tillämpas.

  Ni får investeringsstöd

  Alla våra laddlösningar uppfyller kraven för investeringsstöd. Ni får bidrag från Naturvårdsverket när ni investerar i laddstationer och vi hjälper er med ansökningsprocessen och att säkerställa att ni får ert bidrag.

  Den fossilfria omställningen går snabbt

  Allt fler väljer elbil och infrastrukturen för laddning byggs ut allt mer. Förväntningarna från medarbetare, kunder och andra gäster på laddningsmöjligheter ökar. Välkommen att anlita oss på Enstream för att uppnå miljösmart och lönsam uppladdning.

  Vilka alternativ finns?

  Det finns ett stort antal elbilsmodeller och olika typer av laddstationer till varierande priser. Dessutom har fastigheter olika förutsättningar och behov av laddningsmöjligheter. Så vad ska man välja? Enstream hjälper er att välja rätt lösning för er fastighet, till exempel om ni ska ha en central laddlösning eller individuella laddpunkter.

  Totalentreprenör

  Enstream är med er hela vägen från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

  I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att allt löper på enligt plan.

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

  Kontakta oss