Kontakta oss

Kontakta oss

Vi förbereder fastighetsägare
inför framtiden

Imek Energi hjälper fastighetsägare att sänka sin energiförbrukning, bli mer miljövänliga och spara pengar.

Vi arbetar i projektform: från idé, utredningar och kalkyler till färdiga installationer och driftsättning. Kompletterande tjänster är analyser och mätningar av el och värmeeffekter, allt för att ni ska få en så bra lösning som möjligt för er fastighet. Vårt mål är att med väl utvecklade arbetsmetoder leverera kompletta driftsatta anläggningar till lägsta totalkostnad.

Vi håller oss uppdaterade kring de senaste produkterna på marknaden och ser alltid till fastigheten som helhet. Uppvärmning, ventilation och styrning – allt hänger ihop. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

Kontakta oss idag för att komma igång med energibesparing!

Med en specialiserad kompetens och en entusiasm för tekniska system i fastigheter så kan vi hjälpa er med dom åtgärder som krävs för att optimera fastigheten utifrån ett energi- och hållbarhetsperspektiv.

010-18 21 720 Enstream Energy AB
Elektravägen 67
126 30 Hägersten
    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy . Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google privacy policy och Terms of Service tillämpas.