Kontakta oss

Energistyrning & smart energioptimering

Enstream kan förse er med självlärande och automatisk energistyrning, som gör att ni sparar energi och pengar. Ni får en pålitlig lösning med innovativ teknik. Er fastighet utrustas med fukt- och temperatursensorer som samlar in data och säkerställer att ert energisystem arbetar optimalt oavsett om det är varm sommar eller sträng vinter.
Gratis genomgång av er situation
Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!  Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy . Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google privacy policy och Terms of Service tillämpas.

  Hur mycket kan ni spara med Energistyrning?

  50 lägenheter: Ca 50 000:- per år
  100 lägenheter: Ca 100 000:- per år
  150 lägenheter: Ca 150 000:- per år

  Bättre boendekomfort

  Med energistyrning får ni också en behagligare innemiljö där inomhustemperaturen är precis så som ni vill ha den. Systemet anpassas automatiskt till rådande förhållanden och tar hänsyn till bland annat temperatur, solljus och luftfuktighet. Dessutom kan fastighetsägaren få detaljuppgifter och statistik om temperatur och energiförbrukning. Med några knapptryckningar i mobilen eller i datorn kan temperatur och andra parametrar justeras.

  För fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare

  Energistyrning kan anpassas till de flesta fastigheter och energisystem. Det passar lika bra för frånluftsåtervinning, bergvärme och solceller – och styrningen kan innefatta både el, kyla och varmvatten. Enstream anpassar energistyrningen för er fastighet och ert energisystem. Idag tillhandahåller vi energistyrning till allt från små bostadsrättsföreningar till stora kommersiella fastighetsägare.

  Totalentreprenör = trygghet genom hela projektet

  Enstream är med dig hela vägen från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

  I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att projektet löper på enligt plan.

  Hur går en installation till?

  Vid installation monteras givare i alla eller i några lägenheter, för att mäta temperatur, luftfuktighet och andra nödvändiga parametrar runtom i fastigheten. I undercentralen installeras sändare och mottagare som håller kontakt med givarna ute i fastigheten. Tjänsten kopplas upp mot det befintliga styrsystemet.

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

  Kontakta oss