Kontakta oss

Solceller & hybridpaneler

Enstream arbetar med den senaste generationens solceller. Vi analyserar er fastighet och bedömer vilken solcellslösning som är mest lämplig i ert unika fall. Med smart solcellsteknik minskar ni er energiförbrukning och överskottselen kan ni sälja. Vi kan även förse er med högeffektiva hybridpaneler som producerar både el och värme. Dessa används som komplement till någon av våra värmepumpslösningar eller till er befintliga värmepump.
Gratis genomgång av er fastighet
Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss med vilken energilösning som passar bäst för just dig!  Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy . Webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Google privacy policy och Terms of Service tillämpas.

  Hur mycket kan ni spara med Solceller och hybridpaneller?

  Landtbruk – 400 m2 tak: Ca 110 000:-/år
  50 lgh – 600 m2 tak: Ca 170 000:-/år
  Sporthall – 1000m2 tak: Ca 280 000:-/ år
  Beräknas med följande energipriser:
  El 2 kr / kWh
  Fjärrvärme 1.1 kr / kWh

  Hur fungerar solceller och hybridpaneler?

  När solens strålar träffar solpanelen uppstår en elektrisk spänning mellan framsidan och baksidan av panelens kiselceller. Denna spänning bildar en ström som omvandlas i en växelriktare för att kunna användas i fastigheten. Moderna solceller producerar el även när solen är i moln och med hybridpaneler får ni även en lösning för värme.

  Enstreams ingenjörer utför beräkningar och bedömer vilka alternativ som är bäst för er. Oavsett om valet blir solceller eller hybridpaneler, får ni en framtidsorienterad lösning. Förnybar energiproduktion med solceller är också mycket attraktivt för många potentiella fastighetsköpare och kan således höja värdet på er fastighet.

  Totalentreprenör = trygghet genom hela projektet

  Enstream är med er hela vägen – från analys och förslag på lösningar till genomförande och driftsättning. Vi är en totalentreprenör och arbetar enligt ABT 06 för att ge er en trygg helhetslösning där vi ansvarar för alla delar.

  I projekten håller vi alltid kontinuerliga avstämningar med dig som beställare för att ni ska känna er trygga i att projektet löper på enligt plan.

  Vill du veta mer? Kontakta oss!

  Vi är din långsiktiga partner för energibesparing. Enstream följer våra ständiga ledstjärnor; att bidra till klimatarbetet, nöjda kunder och lösningar optimerade med avseende på energin och ekonomin.

  Kontakta oss